Onne en Zeker: Het nieuwe schoolavontuur

De verhaaltjes leeftijd 4+ zijn opzettelijk in – voor ouders begrijpelijke taal – geschreven. Er is dus (bewust) extra uitleg nodig tijdens het voorlezen aan de kleintjes. Dit zorgt voor een extra ouder-kind band. 

Deel Avontuur

Ooit waren Onne en Zeker enthousiast om een nieuw schooljaar te beginnen. Maar toen ze op school aankwamen, beseften ze dat alles anders was. Ze hadden een nieuw klaslokaal, nieuwe leraren en nieuwe klasgenoten.

Onne voelde zich nerveus en bang. Hij wist niet hoe hij nieuwe dingen moest doen op school. Maar Zeker herinnerde hem eraan dat ze de vijf transformaties konden gebruiken om hen door dit nieuwe avontuur te helpen.

Terwijl ze de dag doorliepen, kwamen Onne en Zeker verschillende uitdagingen tegen, zoals leren lezen en schrijven in cursief, nieuw voedsel proberen tijdens de lunch en nieuwe vrienden maken. Onne had zin om op te geven, maar Zeker moedigde hem aan om de tweede transformatie te gebruiken en inspiratie te vinden in deze uitdagingen.

Aan het einde van de dag realiseerden Onne en Zeker zich dat ze zoveel hadden geleerd en veel plezier hadden gehad. Ze hadden hun angsten onder ogen gezien en nieuwe vrienden gemaakt. Onne was dankbaar voor de hulp van Zeker en voelde zich zelfverzekerder om nieuwe dingen op school te doen.

Terwijl ze naar bed gingen, spraken Onne en Zeker over hoe de vijf transformaties hen hadden geholpen. Onne bedankte Zeker dat hij er voor hem was en dat hij hem leerde omgaan met het doen van nieuwe dingen op school.

Het einde.

 Felis bibendum ut tristique et egestas quis ipsum suspendisse ultrices. Ultricies mi quis hendrerit dolor magna eget est lorem. Etiam dignissim diam quis enim lobortis scelerisque fermentum dui. Ultricies integer quis auctor elit. Elementum integer enim neque volutpat ac tincidunt. In hac habitasse platea dictumst vestibulum rhoncus est pellentesque elit. Facilisis gravida neque convallis a cras semper auctor neque vitae. Porttitor massa id neque aliquam 

Je kunt ALLE* avonturen van Onne en Zeker GRATIS online lezen. Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren -op onze partnerwebsite- met je emailadres. Daar kun je natuurlijk ook kleurrijke Ebooks en Paperback versies kopen.

Maak Onne en Zeker onderdeel van jouw dagelijkse leven.
Zeker staat klaar om ook jouw - met alles in je leven -te helpen!
Meer weten?