Onne overwint zijn angst voor de kelder

Deel Avontuur

Onne was altijd bang geweest voor de kelder. Het was donker en spookachtig, en hij had er ‘s nachts vreemde geluiden uit gehoord. Maar toen hun familie naar een nieuw huis verhuisde, wist Onne dat hij zijn angst onder ogen moest zien.

Met de hulp van zijn oudere zus Zeker leerde Onne over de vijf transformaties – een methode om naar je innerlijke stem te luisteren en evenwichtige beslissingen te nemen. Met behulp van de vijf transformaties kon Onne zijn angst overwinnen en voor het eerst de kelder verkennen.

Terwijl ze zich een weg baanden door de kelder, begon Onne’s angst langzaam te verdwijnen. Hij begon de machines en dozen te zien als belangrijke onderdelen van het huis, in plaats van enge objecten in een donkere kamer.

Tegen het einde van hun verkenning had Onne zijn angst voor de kelder volledig overwonnen. Hij besefte dat de stem van onzekerheid krachtig kan zijn, maar met de vijf transformaties kon hij die overwinnen.

Onne Overcomes His Fear of the Basement is een hartverwarmend verhaal over het overwinnen van angst en het gebruik van innerlijke kracht om de uitdagingen van het leven het hoofd te bieden. Met herkenbare personages en een krachtige boodschap is dit boek perfect voor kinderen die misschien worstelen met hun eigen angsten en onzekerheden.

 Felis bibendum ut tristique et egestas quis ipsum suspendisse ultrices. Ultricies mi quis hendrerit dolor magna eget est lorem. Etiam dignissim diam quis enim lobortis scelerisque fermentum dui. Ultricies integer quis auctor elit. Elementum integer enim neque volutpat ac tincidunt. In hac habitasse platea dictumst vestibulum rhoncus est pellentesque elit. Facilisis gravida neque convallis a cras semper auctor neque vitae. Porttitor massa id neque aliquam 

Je kunt ALLE* avonturen van Onne en Zeker GRATIS online lezen. Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren -op onze partnerwebsite- met je emailadres. Daar kun je natuurlijk ook kleurrijke Ebooks en Paperback versies kopen.

Maak Onne en Zeker onderdeel van jouw dagelijkse leven.
Zeker staat klaar om ook jouw - met alles in je leven -te helpen!
Meer weten?